Delizius Deluxe

Adatvédelmi politika

Vállalati információ : Ezen adatvédelmi irányelvek révén szabályozzuk a személyes jellegű adatok gyűjtését és feldolgozását, amelyeket Ön a www.deliziusdeluxe.com (a továbbiakban a Webhely, vagy Delizius Deluxe) URL-címen keresztül elérhető weboldal elérése, böngészése, regisztrációja és használata eredményeként nyújt nekünk. Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról és az elektronikus kereskedelemről szóló, július 11-i 34/2002 törvénynek megfelelően, valamint a fent említett törvény 10. cikkének követelményeivel összhangban a weboldal tulajdonosa a NINE NEW INVESTMENTS S.L. NIF / CIF (adóazonosító) számmal: B98019235. Valencia üzleti nyilvántartása. Kötet: 8858. Oldal: 108. Lap: 128015, és székhelye: Calle Enguera, 7. Irányítószám: 46018. Város: Valencia. Tartomány: Valencia.

Elfogadás és beleegyezés: Az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i, EU-2016/679 általános adatvédelmi rendeletének rendelkezéseivel összhangban tájékoztatjuk Önt, hogy a weboldalon elérhető bármely nyomtatvány kitöltése vagy a bármelyik címünkre küldött e-mail magában foglalja ennek az adatvédelmi irányelvnek az elfogadását, valamint a webhely rendszergazdájának felhatalmazását arra, hogy feldolgozza a nekünk megadott személyes adatokat, és amelyek beépülnek az Adatkezelőhöz tartozó fájlba és / vagy a honlap rendszergazdája által hozzáférhetővé válnak.

A Felhasználó kijelenti, hogy tájékoztatást kaptak a személyes adatok védelmével, a Dlizius Deluxe általi automatizált feldolgozásának elfogadásával és beleegyezésével kapcsolatban a jelen Adatvédelmi irányelvekben meghatározott módjainak és céljainak megfelelően.

Adatok feldolgozása : Minden olyan adatot, amelyhez hozzáférési lehetőségünk van, akár a kapcsolatfelvételi űrlapon, a Webhelyen történő regisztráción keresztül, akár amikor információkat ad meg termékeink megvásárlásához, beépítjük a Delizius Deluxe-hez tartozó fájlba annak feldolgozásához, akár automatizált, akár nem. Ennek célja, hogy kezelni tudjuk kéréseit, feldolgozni a regisztrációt, és amikor eljön az ideje, kezelni a vásárlást és elküldeni Önnek a megrendelést.

Ezenfelül a jelen Adatvédelmi irányelv elfogadásával Ön beleegyezését adja ahhoz, hogy saját, vagy a csoport más vállalataitól származó hirdetéseinket elküldjük Önnek a Weboldalon kínáltakkal kapcsolatos legújabb fejlesztéseinkről és termékeinkről, hacsak nem kifejezetten ellenezte azt. Azonban bármikor visszavonhatja beleegyezését, ha nekünk ír az info@deliziusdeluxe.com e-mail címen.

Ezenfelül a jelen Adatvédelmi irányelv elfogadásával a Felhasználó elfogadja azokat az e-mailes célzott szolgáltatásokat, amelyeken keresztül kereskedelmi kommunikáció küldhető. A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a böngészőjére telepített tárolóeszközöket vagy hirdetési sütiket tartalmazó kereskedelmi kommunikáció megtörténjen.

Az e-mailes személyreszabott szolgáltatások célja, hogy további információkat nyújtsanak a felhasználót érdeklő termékekről, vagy szolgáltatásokról:

• Tároló és adat-helyreállító eszközök vagy sütik telepítése a felhasználói berendezésekre a felhasználóknak küldött e-mailek bármelyikében.

• Kereskedelmi kommunikációt tartalmazó e-mailek küldése, amelyekbe Cookie-kat telepítettek, amikor egy weblapot látogattak, vagy telepítés útján e-mailben. Minden esetben a felhasználó a Weboldal adatvédelmi és adatvédelmi irányelveinek elfogadásával,hacsak kifejezetten másként nem rendelkezik, kifejezetten elfogadja, hogy a Delizius Deluxe sütiket használhat. Mindenesetre a felhasználónak lehetősége van úgy konfigurálni a böngészőjét, hogy figyelmeztesse őket a sütik beérkezésére és megakadályozza a sütik telepítését a számítógépükre. További információért kérjük, olvassa el a böngésző utasításait és kézikönyveit. Ezen a linken keresztül további információkat kaphat a sütik működéséről. A Felhasználó garantálja, hogy a megadott személyes adatok a valóságnak megfelelnek. Mindenesetre a Felhasználó felel a megadott adatok valóságtartalmáért. A Delizius Deluxe fenntartja a jogot, hogy kizárjon minden olyan felhasználót, aki hamis adatokat szolgáltatott a regisztrált szolgáltatásoknak, a törvény alapján alkalmazandó egyéb intézkedések ellenére. A Felhasználónak azt javasolja, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel járjon el az adatvédelem terén biztonsági eszközök használatával, a Delizius Deluxe nem vállal felelősséget lopásért, illetéktelen módosításokért, vagy adatvesztésért.

Elküldheti kommunikációját és gyakorolhatja a hozzáférés, a helyesbítés, a törlés és a felszólalás jogát az info@deliziusdeluxe.com e-mail címre. E jogok gyakorlásához Ön köteles igazolni személyazonosságát a nemzeti személyazonosító okmány fénymásolatának elküldésével vagy más jogilag érvényes eszközzel

Az oldal tartalmának felhasználása: A Delizius Deluxe külön jóváhagyása nélkül a weboldal tartalmának bármilyen módon történő sokszorosítása, terjesztése vagy felhasználása tilos.

Kötelezettségek: Annak ellenére, hogy a Delizius Deluxe minden tőle telhetőt megtesz a weboldal tartalma pontosságának és megbízhatóságának érdekében, előfordulhat, hogy hibás vagy pontatlan tartalom kerül fel. Következéskép a weboldal tartalmának maximális hitelességéért, megbízhatóságáért vagy pontosságáért nem tudunk garanciát vállalni. A Delizius Deluxe nem vállal felelősséget a Delizius Deluxe honlapján található linkeken keresztül kapcsolódó harmadik fél weboldalán található információkért. A Delizius Deluxe-t semmilyen körülmény között nem terheli felelősségaz oldal használata során vagy azzal kapcsolatban keletkezett bármilyen nemű kárért vagy sérülésért. Ön köteles a Delizius Deluxe-t kártalanítani, amennyiben a céget bármilyen kár vagy sérülés éri a jelen feltételek be nem tartása, vagy a weboldal tartalmának előzetes jóváhagyás nélküli felhasználása miatt. 

Biztonsági intézkedések : A Delizius Deluxe a személyes adatok védelme érdekében a LOPD (spanyol adatvédelmi törvény) és a december 21-i 1720/2007 királyi rendeletnek megfelelően fenntartja a személyes adatok védelmének szintjét, amely jóváhagyja a személyes adatokat tartalmazó LOPD fejlesztésének szabályozását. Minden elérhető technikai intézkedést meghozott annak érdekében, hogy megakadályozza a Felhasználó által a Weboldalon keresztül szolgáltatott adatok elvesztését, azokkal való visszaélést, megváltoztatását, illetéktelen hozzáférését és lopását, tájékoztatva Önt, anélkül, hogy ez érintené az internetes biztonsági intézkedéseket.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a Delizius Deluxe vállalja, hogy fenntartja az automatizált fájlban található személyes adatok titkosságának biztosítását és titoktartási kötelezettséget vállal, valamint biztosítja az esetleges adatátvitel biztonságos feldolgozását.